Luxan mierenlokdoos 2-delig

Luxan mierenlokdoos 2-deligLuxan Mierenlokdoos is tegen mieren in en om het huis. Goed te gebruiken in kleinere ruimtes zoals keukens, woonkamers, balkons enz..
Gebruiksaanwijzing
Deze mierenlokdoos kan zowel binnen als buiten gebruikt worden ter bestrijding van mieren. De mieren worden tot in het nest bestreden. Druk aan de zijkant met een metalen voorwerp (bijvoorbeeld een schroevendraaier) het perforatiegaatje in en plaats het op een zogenaamde mierenstraat. Laat het blikje minstens 1 week op dezelfde plaats staan. De mieren zullen het middel meenemen naar het nest. In een kleine ruimte (minder dan 10m2) - bijvoorbeeld een keuken - is 1 blikje voldoende. In grote ruimtes kan het nodig zijn om meer dan één lokdoosje te plaatsen. Door gebruik en uitdrogen zal de werkzaamheid na ca. 1 maand teruglopen. Als er dan nog mieren worden gezien, dan is het aan te raden een nieuw doosje te plaatsen. Na gebruik de lokdoos afgeven bij het klein chemisch afval. Nog niet doorgeprikte blikjes droog en koel bewaren.
Belangrijk
Toegestaan voor uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van mieren, zowel binnen als buiten m.u.v. tropische mieren. Dit middel is bestemd voor zowel professioneel als niet-professioneel gebruik.
Toelatingsnummer: 13182 N
Wekzame stoffen: spinosad
Gehalten: 0.08%
Aard van product: lokmiddel (klaar voor gebruik)
Inhoud: 5 gram

€ 6,99 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 1

Aantal  

https://vlaamsewebwinkel.be/

webwinkelkeurlid


Tevredenheidsscore: 4.9
TevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscoreTevredenheidsscore

Goed ontvangen snelle levering

Beoordelingen